BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tovább szélesedő Pannon sávok

E héttől újabb öt városban: Debrecenben, Siófokon, Tatabányán, illetve július végétől Nyíregyházán és Kecskeméten is elérhetővé teszi a Pannon a harmadik generációs hálózatot, illetve a ráépülő új szolgáltatást, a videotelefonálást.

Budapest, Győr, Szombathely, Székesfehérvár, Pécs, Szeged és Miskolc után az eddigi mobil-szélessávú szolgáltatások mellett újabb öt városban válik elérhetővé a nagy sávszélességű, harmadik generációs mobiltelefon-rendszer. A Pannon mobil szélessávú lefedettsége július végére a lakosságra vetítve, Magyarország 85 százalékán elérhető. A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a multimédia üzenetküldés és az e-mailezés, a wapon az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata. A hálózattal arányosan bővíti a szolgáltató a készülékkínálatát is, a videotelefonáláshoz  közel tíz készülék közül lehet választani. A mobil szélessávú hálózat lehetőségeinek a megismerésére a Pannon a nyári hétvégéken ingyenesen kínálja wap- és MobilTV szolgáltatásait.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.