BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Energiatár a zseben

A Proporta új hordozható eszköze alighanem sok menedzser kedvence lesz: a normál és mini USB porttal egyaránt ellátott készülék csatlakoztatás után nem hozzáad, hanem elvesz valamit a számítógépünkből: modern vámpírként áramot szív magába. Mindez persze nem céltalan, hiszen később a feltöltött akkumulátoraiból gombnyomásra ugyanezeken a portokon keresztül le is tudja adni a feszültséget, feltöltve ezzel a hozzá csatlakoztatott mobilkészülékeket.

A művelethez a cég külön speciális USB adaptereket biztosít. Így a mobiltelefontól a hordozható zenelejátszóig minden feltölthető, amelynek 5 volt elegendő. A The New York Times mérései szerint a 45 dolláros szerkentyű kapacitása egy iPodnak akár 25 órányi plusz működési időt biztosít, ezzel már könnyűszerrel átvészelhető egy tengerentúli repülőút is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.