BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ingyen letölthető térképek mobilra

Ingyenesen letölthetővé tette smart2go térkép- és navigációs rendszerét a Nokia. A platformon több mint 150 ország térképe és útvonalai találhatók meg, és a szolgáltatás 30 országban nyújt teljes körű műholdas navigációt. Az alkalmazással ingyenesen megnézhetjük a térképen, hol járunk, rákereshetünk a tartózkodási helyünk közelében található hasznos, érdekes helyekre, és lekérhetjük az oda vezető útvonalakat.
Az alkalmazás indulásként a Nokia S60-as készülékre és a Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel ellátott telefonokra tölthető le, de a tervek szerint a cég a támogatást kiterjeszti a legfontosabb mobil operációs rendszereket használó platformokra is, többek között a Series 40, a PocketPC, a Linux és egyéb Windows Mobile készülékekre.

Tudósok és kutatók évek óta igyekeznek felhívni a figyelmet a káros gázok növekvő kibocsátásának veszélyeire. Az üvegházhatás hatásai várhatóan még hosszú évekig érezhetőek lesznek, attól függetlenül, hogy a légköri szennyeződések mértéke csökken-e.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.