BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Közbeszerzési hírek

Adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó licencek

A Központi Szolgáltatási Főigazgatóság nyílt eljárást indított adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó szoftverlicencek, valamint fejlesztőeszközeik beszerzésére, bővítésére, kiegészítésére, meghosszabbítására, verziókövetésére, cseréjére és kapcsolódó szolgáltatások teljesítésére. A keretmegállapodás időtartama 48 hónap, a közbeszerzések becsült összértéke (HÉA nélkül) 2-2,5 milliárd forint. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Digitalizált térképszelvények javítása

A Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. meghívásos eljárást indított a társaság digitális térképi adatbázisának javítására hároméves időtartamban. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számítva 36 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Rendszer-karbantartási szolgáltatások

A Közlekedési, Hírközlési és Vízügyi Tartalékgazdálkodási Kht. nyílt pályázatot indított. Feladat a tulajdonában lévő LEVIS programú, ISDN-alapú tűzátjelző rendszer és központ üzemeltetése, jogszabály szerinti karbantartása, 24 órás ügyfélszolgálat ellátása, valamint kapcsolódó szolgáltatásként ügynöki tevékenység a budapesti régió ügyfélszámának növelésére. Kezdési időpont: 2007. június 1-je. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Infrastruktúra-bővítés

A Magyar Nemzeti Bank nyílt pályázatot írt ki az MNB meglévő, egyprocesszoros K2.net 2003 SP4 környezetének hibatűrő, nagy rendelkezésre állást biztosító és skálázható infrastruktúrára történő bővítésére 1000 darab K2.net 2003 Seat Client Access License leszállításával; a kialakított új infrastruktúra tervezésére, tesztelésére és üzembe helyezésére. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számítva 24 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Eszközök és szoftverek tartós bérletbe vétele

Az Országos Nyugdíj-biztosítási Főigazgatóság nyílt közbeszerzést indított ImageTrac III. vagy azzal legalább egyenértékű, nagy teljesítményű dokumentumszkenner, egyéb szükséges eszközök, szoftverek „tartós bérlet” konstrukcióban történő igénybevételére, továbbá a kapcsolódó szervizszolgáltatásra. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számítva 60 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Moduláris felépítésű szoftver fejlesztése

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység közbeszerzést indított Az államháztartás belső pénzügyi ellenőrzési rendszere és az ellenőrzési mechanizmusok fejlesztése című projekthez. Feladat egy moduláris felépítésű szoftver előkészítése, fejlesztése. A beszerzés becsült értéke (HÉA nélkül) 500 000 euró. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számítva 18 hónap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Elektronikus vizsgáztatás lebonyolítása

A Semmelweis Egyetem nyílt pályázatot írt ki a továbbképzési központja által megszervezendő kötelező szinten tartó tanfolyamok regisztrálási rendszerének és elektronikus vizsgáztatásának lebonyolítására. A beszerzés becsült értéke (HÉA nélkül) 26 millió forint. A teljesítés kezdése: 2007. május 23-a. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Ügyfélközpontú szolgáltatás kialakítása

A Központi Pénzügyi és Szerződéskötő Egység (KPSZE [CFCU]) előzetes hirdetményt tett közzé meghatározott szolgáltatások elektronikus formájú kialakítása, valamint a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség ügyfélközpontú szolgáltatási stratégiájának megvalósítása érdekében szoftverfejlesztésre és a jelenlegi rendszerek funkcióinak fejlesztésére. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)


Multifunkcionális digitális röntgen

Gödöllő önkormányzata nyílt pályázatot indított egy multifunkcionális digitális röntgenberendezés szállítására egy foszforlemezes kiolvasó, két digitális képfeldolgozó és archiváló rendszerrel, öt munkaállomással, egy DICOM filmnyomtatóval. Feladat továbbá többek között a berendezések letelepítése, üzembe helyezése, karbantartása, próbaüzem lefolytatása. A teljesítés határideje a szerződés megkötésétől számítva 90 nap. (TED/Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához – VG)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.