BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Díjosztás az Internethajón - Ki lesz a legjobb?

Az idén nyolcadik alkalommal, május 10-én kifutó Internethajón adják át először a Szélessáv Alapítvány által létrehozott Szélessáv Díjat. Az elismerést 3 kategóriában osztják ki a szélessávú internethasználat terjesztésében és kultúrájának fejlesztésében jeleskedő piaci szereplők között.

Az idén a kategóriák a szektor legfontosabb tavalyi eseményei és eredményei alapján a következők lettek:

- A Legjobb Sávszélességbővítést végrehajtó Szolgáltató,
- A Legrugalmasabb Ügyfélszolgálatú Szolgáltató,
- A Leginnovatívabb Szolgáltató.

Az első kategória díját az a szolgáltató nyerheti el, aki a legsikeresebben, a leggyorsabban és leghatékonyabban hajtotta végre a tavalyi év fogyasztók által legtöbbre értékelt változását, a szélessávú ADSL és kábeles internetelérések ingyenes sávszélesség-növelését. A Legrugalmasabb Ügyfélszolgálatú Szolgáltató díját az érdemli ki, aki példamutató ügyfélszolgálattal támogatta az őt választó ügyfeleket, a Leginnovatívabb Szolgáltatóét pedig az, aki a leghatékonyabban használta ki a szélessáv nyújtotta új lehetőségeket szolgáltatásaiban.

A díjazottakról az alapító Szélessáv Alapítvány kuratóriuma dönt, az átadásra az idei Internethajó Exkluzív Estélyén kerül sor, 2007. május 10-én.

Az Internethajó
Az 1999 óta évente megrendezett Internethajó az év legfontosabb szakmai kirándulása az infokommunikáció világába, előadásokkal, kerekasztal-beszélgetésekkel, és az idén először Exkluzív Estéllyel. A rendezvény oldala a www.internethajo.hu.

A Szélessáv Alapítvány
A Szélessáv Alapítvány célja hazánk felzárkóztatása az infokommunikáció éllovasaihoz, a szélessávú kultúra fejlesztésén keresztül Magyarország gazdasági fejlődésének segítése és felgyorsítása. Az Alapítvány nevéhez köthető például az az Európában is egyedülálló kereső, amellyel földrajzi adatok megadásával kereshetnek szélessávú szolgáltatót a különféle szolgáltatások iránt érdeklődő felhasználók, amely nyilvánosan elérhető a www.szelessav.hu címen. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.