BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Innovációs elismerés a A 4D Soft-nak

A Magyar Innovációs Szövetség a megvalósult és hasznot hozó innovációk eredményének elismerésére, széles körű tudatosítására alapította meg a Magyar Innovációs Nagydíjat, melyet évente egyszer ad át. A 4D SOFT Kft. először indult ezen a megmérettetésen, ahol a 4D Kontroll™ nyilvános tájékoztató és termék nyomonkövető rendszert díszoklevéllel ismerték el.

A 15. alkalommal kiírt Magyar Innovációs Nagydíj pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett társaságok vehettek részt, amelyek 2006. évben kiemelkedő innovációs teljesítményt értek el.

A pályázat értékelésének szempontjai:

1. 2006-ban elért többlet eredmény vagy többlet árbevétel és egyéb műszaki, gazdasági előnyök.
2. Eredetiség, újszerűség.
3. Társadalmi hasznosság.

Az egyedi és innovatív megoldásokat fejlesztő 4D SOFT Kft. több mint 15 éve van jelen a hazai informatikai piacon, ahol kiemelkedő minőségű és technikai színvonalú eszközökkel és szolgáltatásokkal látja el ügyfeleit. Folyamatosan figyelemmel követik a világban zajló eseményeket, illetve hogy hogyan tudnak ezekbe a folyamatokba az informatika segítségével bekapcsolódni. Ennek eredményeként, az egyre bonyolultabb élelmiszerellátási lánc átláthatósága érdekében, fejlesztették ki a 4D Kontroll™ nyilvános tájékoztató és termék nyomonkövető rendszert, melynek célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a fogyasztót és az ellátási lánc szereplőit.

A 4D Kontroll™ rendszer új, az eddiginél átláthatóbb módon biztosítja a termék-beazonosítást. Lehetővé teszi, hogy a termékről rendelkezésre álló adatokat az Interneten keresztül bárki egyszerűen és könnyen megtekinthesse. Az így nyilvánossá váló adatok rálátást biztosítanak a megvásárolt áru életútjára. A fogyasztó érzékelheti, hogy a termék végig szigorúan ellenőrzött körülmények között jutott el a kereskedő polcáig, s megismerheti azokat a felelős személyeket, akik részt vettek a létrehozásában.

Az Innovációs Nagydíjat bíráló bizottság az 54 beérkező pályázatból 45 pályázatot minősített 2006-ban megvalósult, eredményes és sikeres innovációnak. Ebben az elismerésben részesült a 4D Kontroll™ rendszer is. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.