BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kiszel Tündénél csak Gyurcsányt utálják jobban - Elindult a nemszeretem.hu

Rendhagyó oldal indult nemrég: a nemszeretem.hu. Míg a többi hasonló kategóriájú közösségi oldal egy része nem kínál többet egy interaktív telefonkönyvnél, a nemszeretem.hu-n a felhasználók ismeretségi körét az antipátiájuk ereje, tárgya és a bátorságuk formálja. Az oldalon ugyanis nemcsak régi és új ismerősöket gyűjtenek a felhasználók, hanem aktívan formálják magát az oldalt is: bármit vagy bárkit felvihetnek, akit vagy amit nem szeretnek.

Az oldal valódi vonzereje is inkább az utóbbi: teret ad a magyar társadalmat frusztráló közszereplők, szomszédok, kisboltosok, weboldalak egybegyűjtésénék,  jellemzésének, szavazásos rangsorolásának és  természetesen, ami még nagyobb siker, a róluk folytatott vitának is.  Érdemes végiglapozni a több mint 500 felhasználó által összerakott 255 tagú szégyenfalon, ahol vezető politikusoktól kezdve kereskedőkön és szerelőkön át a "szomszéd 20 éves gyerek"-ig sok minden és sok mindenki megtalálható, amit vagy akit nem szeretünk mi, magyarok. Az első öt helyezett a rájuk leadott nem szerető szavazatok alapján: Gyurcsány Ferenc, Kiszel Tünde, Orbán Viktor, Győzike és Fekete Pákó.

Azért egyelőre nagyon komolyan nem érdemes venni ezeket a rangsorokat, mert a kormányfő mindössze 141 szavazattal áll a népszerűtlenségi lista tetején, míg Kiszel Tündére mindössze 86-an, Orbán viktorra - a lista harmadik helyezettjére - pedig 79-en szavaztak. VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.