BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Telcós applikációk a Danubius Rádióban

Január óta folyamatos, állandó és egyedi telcós applikációkkal találkozhatnak a Danubius Rádió hallgatói, illetve a rádió honlapjának látogatói.

A szolgáltatások között a zeneszámok lekérdezésétől kezdve, a csengőhangletöltésen és Magyarország új lánybandájának tagjainak megszavazásán át számos, a hazai rádiókra eddig nem jellemző szolgáltatást található. Bartucz László a rádió vezérigazgatója elmondta, hogy a Danubius Rádió portfoliójának new media alkalmazásával való bővítésben egyértelműen az első helyen állnak országos szinten.

Az év elején vezette be a Danubius Rádió a napi SMS horoszkóp szolgáltatását: a felhasználók rendkívül egyszerűen, csillagjegyük elküldésével regisztrálhatnak a szolgáltatásra. A horoszkóp szolgáltatás bővített változata hamarosan megjelenik a honlapjukon is.

Szintén januárban kapcsolódtak egy, a Danubius Rádió telcós partnere, a Tele-for által fejlesztett kvízhez is. A Pénzeső játékban a Danubius Rádió hallgatóinak a Forint szót kellett egy emeltdíjas számra elküldeniük.

Februárban indult a régóta várt, a zeneszámok előadójának és címének lekérdezését lehetővé tévő szolgáltatás. Használata rendkívül egyszerű, a Danubius Rádió hallgatóinknak a 1781-es számra csupán a szolgáltatás kulcsszavát kell elküldeniük, és válaszüzenetben máris megkapják az éppen a Rádióban futó dal előadójának nevét és a szám címét.

A hallgatók SMS-ben dönthettek a magyar zenei élet egyik legfontosabb elismeréseként számon tartott Fonogram-díj „Év dala” jelöltjeiről. Sőt, a hallgatók a véleménynyilvánítás mellett a jelölt dalokat csengőhangként is letölthették telefonjukra.  VGO

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.