BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Halo 3 – A Microsoft rekord profitra számít

 A szoftveróriás az Egyesült Államokban és két nap múlva Európában is terjeszteni kezdi legnépszerűbb akciójátékának legújabb verzióját, amelytől az Xbox fellendülését várja.

A Halo a Microsoft legnagyobb fegyvere lehet a két rivális konzol gyártó, a Nintendo és a Sony ellen. Shane Kim a cég Játék Stúdiójának alelnöke szerint a program az év egyik legkülönlegesebb szórakozását hozza majd, a menedzser ugyanakkor nem nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy pontosan mekkora hasznot várnak a játéktól.

A játék tervezői szerint óriásiak a rajongók elvárásai, a weben eddig megjelenő értékelések szerzői eddig szinte kizárólag magas pontszámokat adtak az új epizódra. A Halo 3 ugyan Master Chief számítógépes kalandjának végét jelenti, Peter Jackson, a Gyűrűk Ura rendezője azonban már most azon dolgozik, hogy előteremtse az anyagi fedeztet a program alapján készülő film elkészítéséhez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.