BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Áttörés az informatikai biztonság terén

Az amerikai PatchLink Corporation felvásárolta az információszivárgás elleni küzdelem egyik európai zászlóshajóját a luxemburgi székhelyű SecureWave vállatot és új nevet adott az egyesített cégnek: Lumension Security.

Az új cégnév alatt továbbfejlesztik és szorosabban integrálják az eddig forgalmazott termékeket, hogy létrejöjjön a legjobb házirend alapú megoldás a teljes biztonsági menedzsment életciklusra.

Az Atigris Informatika, a Securewave kizárólagos magyarországi partnere ezentúl nemcsak a SecureWave hálózati végpontvédelmet biztosító szoftvercsaládját, a Sanctuary Application Control és Sanctuary Device Control termékeket tudja ügyfeleinek szállítani, hanem megjelent a kínálatban a teljes PatchLink termékcsalád is.

A három legfontosabb új termék a következő: PatchLink Security Management Console Egyetlen központi helyről képes ellenőrizni és irányítani a hálózat teljes biztonsági menedzsmentjét.

PatchLink Scan Elvégzi a számítógépes hálózatban található eszközök átfogó vizsgálatát, felmérést készít a biztonsági beállításokról (antivírus, antispam, hiányzó javító csomagok, nyitott portok, stb.) és mindezek alapján javaslatot készít az azonosított potenciális támadási pontok helyreállításának sorrendjére.

PatchLink Update Automatizálja a heterogén hálózati környezetben a biztonsági javító csomagok összegyűjtését, analizálását és kiosztását. A PatchLink Update rendelkezik a világ legnagyobb, legtöbb termékre kiterjedő biztonsági javítócsomag gyűjteményével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.