BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Beltéri GPS - Bent is figyelhető a mozgás

A Rosum és az Intel közös megállapodást írt alá egy a televíziós csatornák által sugárzott kültéri jelekkel megoldott navigációs chip kifejlesztésére. – írja a pdmania.hu.

A jelenlegi navigációs eszközök a műholdak által sugárzott jeleket érzékelik, és 10-20 méteres pontossággal képesek megadni helyzetünket. Azonban mindez csak kültéren, megfelelő vételi viszonyok mellett garantált. Az antennával akár beltérben, sok helyen pincében is fogható föld felszíni sugárzású televíziós csatonák jeleihez hasonlóan működő navigáció ezzel szemben a beltéri navigációt is segítheti. Miért lehet érdekes a beltéri navigáció? "A következő folyosón fordulj balra, majd menj a lépcsőn két emeletet lefelé."

Az úgynevezett vállalati flottakövetés nem csak szállítmányozással foglalkozó cégeknek, de a munkatársak telephelyen történő nyilvántartását követő munkáltatóknak sem könnyű feladat. Az új fejlesztés legnagyobb piacát tehát ők jelenthetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.