BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Feltalálók, ötletgazdák ne kíméljenek!

Ötletdús feltalálókat vár fejlesztői csapatába az amerikai Cisco Systems. A világ meghatározó hálózatieszköz-gyártója az üzleti világban ma még szokatlan ötlettel állt elő: a közelmúltban olyan innovációs versenyt hirdetett, amelybe a világ minden tájáról bárki bekapcsolódhat ötleteivel a cégnél folyó fejlesztési munkába, a jövő hálózati technológiáinak megalkotásába. A pályázat nyitott minden vállalkozó és feltaláló előtt, a győztes csapat tagjai pedig részt vehetnek egy az új technológiára épülő részleg létrehozatalában. Az ötlet értékétől függően a Cisco három év alatt kész akár 10 millió dollárt fordítani az új részleg finanszírozására.

Az internetnek köszönhetően egyre jobban elterjedő távegyüttműködési megoldások új lehetőségeket teremtenek az innovatív emberek számára, hogy megtalálják az őket támogató vállalatokat, vagy saját, életképes vállalkozást indítsanak. (VG)

A bírák a technológiai újításokat, és az ötlet mögött rejlő üzleti lehetőségeket is figyelembe veszik. A pályázatokkal szemben támasztott követelmény, hogy az IP-hálózatokra épüljenek, és a belőlük származó várható bevétel 5-7 éves távon elérje az egymilliárd dollárt.


-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.