BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

„Mobile”-ban erősít a magyar Microsoft

Januártól a Windows mobile-os termékmenedzserrel bővül a Microsoft Magyarország csapata – tudtuk meg Deme Csaba marketingigazgatótól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a cég erősíteni kívánja pozícióját a mobil operációs rendszerek hazai piacán is. A szoftvercég hazai vezetése azért csak most döntött a bővítésről, mert eddig nem ítélte kellő nagyságrendűnek a piacot.

A következő évtől viszont számottevő növekedéssel számol ezen a területen, ezt igazolják vissza a három hazai szolgáltatótól kapott jelzések is, akikkel a Microsoft a korábbinál szorosabban együttműködik.

A jövőben a szoftvercég a hazai smartphone-értékesítés felfuttatására a viszonteladóknak marketingtámogatást és képzést kíván nyújtani.

Az egyik legnagyobb vetélytársnak tartott Blackberry-technológiával öszszevetve a szakértők a Windows Mobile-nál különösen három előnyre hívják fel a figyelmet. A felhasználók szempontjából könnyíti a kezelést a PC-s Windowshoz hasonló kezelőfelület. A biztonságos használatot azzal fokozza, hogy a vállalati levelezőrendszerek központi beállítása szerint a készüléket bizonyos idő eltelte után zárolja, és azt feloldani csa egy megfelelő kód megadásával lehet.

A Microsoft Exchange szervert használó cégeknél pedig a levelezés továbbítására nincs szükség külön szerver beállítására. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.