BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Internetes szolgáltatást indít a HBO

Egyelőre csak az amerikai Time Warner szélessávú internet előfizetői számára lesz elérhető az HBO letölthető programcsomagja.

A Time Warner hálózathoz tartozó csatorna azért lép be a szélessávú tartalom szolgáltató piacára, hogy eleget tegyen az egyre válogatósabb nézők kívánságainak, akiknek már nem elég gazdag az HBO  televízión érkező on-demand választéka. Egyelőre azonban csak Green Bay, Milwaukee, és Wisconsin lakói évezhetik az új szolgáltatást, ott is csak azok, akik a Time Warner szélessávú internet csomagjára fizettek elő. A vállalat nem nyilatkozott arról, mikor szándékozik az egész ország számára elérhetővé tenni a letölthető kínálatot.

A TV csatorna a fiatalabb, mobil közönséget célozza meg az internetes terjesztéssel: havi 600 műsor közül 400 folyamatosan elérhető lesz a weben, a felhasználók pedig a TV-adást is folyamatosan nézhetik a világhálón keresztül. Az HBO Broadband a nézői szokások szerint ajánl fel programokat a látogatóknak, a letöltött filmek egy hónapig maradhatnak az előfizetők média tárjaiban, a lejárat után pedig automatikusan törlődnek onnan.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.