BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nyomtatni akár öröm is lehet: bemutatták az új Lexmark masinákat

A Lexmark bemutatta X560n illetve X560dn típusjelű új színes lézer multifunkciós (MFP) eszközeit, melyek kiváló minÕségű, professzionális színes nyomtatást és nagyobb hatékonyságot kínálnak az üzleti felhasználóknak – áll a cég VGO-hoz eljuttatott közleményében.

A színesben gyakran nyomtató és másoló felhasználók számára tervezett Lexmark X560n akár percenként 30 fekete illetve 20 színes nyomatot ad ki magából, gyors és teherbíró másolási, fax és lapolvasási képességekkel bír. Alapkiépítésben kínál hálózati csatlakozást.

A közlemény kiemeli, hogy az X560n-es az elsÕ MFP, amelyhez mind a négy szín esetében 1 000 € / 10 000 oldal alatti festékkazetták vásárolhatók.

Továbbá integrált duplex nyomtatási lehetÕséget is kínál a fejlesztett, x560dn-es masina.

A Lexmark több mint 50 országban - így Magyarországon is - működtet ingyenes Festékkazetta VisszagyűjtÕ Programot. "Az X560n Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkezik, így a környezettudatos vásárlók számára ideális választás" - hangsúlyozta Marty Canning, a Lexmark vezérigazgató-helyettese a bemutató alkalmából.

A Lexmarkot 1991-ben alapították, 2006-ban 5,1 milliárd USD árbevételt ért el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.