BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az OMICRON a NextiraOne-t bízta meg a vállalat Voice over IP rendszerének kialakításával

Európa vezető gyártófüggetlen rendszerintegrátor cége, a NextiraOne sikeresen megtervezte és kialakította az OMICRON ausztriai, volarlbergi, Klaus-i központjának új, korszerű hálózati infrastruktúráját. Az OMICRON az energiaszektor részére kínál mérésre alkalmas tesztberendezéseket az iparág egyik vezető vállalataként.

Az OMICRON célja a fejlesztéssel az volt, hogy mobilizálja és egységesítse már meglévő telefonos rendszereit, ezért a NextiraOne Austria a fix vonalas telefonrendszert Voice over IP (VoIP) megoldásra váltotta le.

A VoIP hálózat alapja egy vezeték nélküli helyi hálózat (WLAN), amelyre épül az új egységes üzenetkezelő (Unified Messaging) rendszer, a CTI (Computer Telephony Integration), a hangposta, valamint a Microsoft Outlookon keresztül működő Advanced Call Routing. Mivel az ügyféladatbázist a Lightweight Directory Access Protocolhoz (LDAP) kapcsolták, az OMICRON alkalmazottai egyszerűen az Outlook kapcsolattartói listára kattintva is felhívhatják ügyfeleiket és kollégáikat, rugalmasabbá téve a munkavégzést.

A NextiraOne a Nokia E-series megoldását alkalmazva cserélte le a telefonos berendezéseket, amely automatikusan csatlakozik a WLAN infrastruktúrához az OMICRON ausztriai központjaiban. A hálózati infrastruktúra kialakítása után a NextiraOne megkezdte a hálózati biztonság fejlesztését, biztosítva, hogy az összes berendezés távolról is blokkolható legyen és az adatok törölhet?ek legyenek lopás esetén.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.