BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Xboxok 16 százaléka elromlik - lesújtó jelentés a Microsoftról

A SquareTrade független minősítő szervezet jelentése szerint a Microsoft állításaival szemben nem 3, hanem 16,4 százalék a problémás konzolok aránya, és ez még mindig alatta marad a kereskedők által jelentett meghibásodási aránynak.

A Microsoft illetékese szerint a cég  Xbox 360 konzoljainak mintegy 3 százalékával kapcsolódnak problémák, a minősítő szerint viszont ez az arány 16,4 százalék, a kereskedők pedig még ennél is rosszabb, körülbelül 33 százalékos meghibásodási rátáról számolnak be. Az Xbox ezzel az eredménnyel az utolsó a konzolgyártók között, hiszen mind a Playstation, mind a Wii tartja az standardnek mondható 3 százalékot.

A vizsgálatot végző SquareTrade szervezet vezetője szerint a meghibásodási arány idővel ennél is rosszabb lehet, hiszen a megnövekedett használati idő növeli a problémák, így a túlmelegedés esélyét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.