BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fanta-érzés tiniknek már kábelen is - Élje az életet!

Február elején indult el az első, Magyarországon megvalósuló integrált MSN kampány a Neo Interactive gondozásában. A tini célcsoportra fókuszáló kommunikáció központi médiuma a legnépszerűbb online üzenetküldő szolgáltatás, a Windows Live Messenger, amelyet számos fórumos és chat oldali megjelenés támogat.

2008-tól a Coca-Cola Magyarország új platformra helyezi a Fanta kommunikációját, melynek keretében különleges animációs látványvilágot és új szereplőket ismerhetnek meg a fogyasztók.

Az üzenet szerint az élet sokkal élhetőbb, ha a hétköznapi szituációkban is fel tudjuk fedezni a játékosságot és a problémák megoldásának egyedi, humoros oldalát.

Mivel a 13-17 éves korosztály hetente átlagosan mintegy hét órát tölt valamilyen instant messenger (IM) alkalmazáson keresztüli kommunikációval, a rájuk fókuszáló online kampány a cseteléshez és fórumozáshoz kötötten jeleníti meg a Fanta új karaktereit. Mindezt úgy, hogy azok beépülhessenek a felhasználók saját kommunikációs eszköztárába.

Az IM programok közül a Windows Live Messenger a fiatalok körében legnagyobb népszerűségnek örvendő csevegő platform. A kreatív önkifejezésre kiváló eszközöket kínáló programba több, az írott szöveget színesebbé, élőbbé varázsoló plusz szolgáltatást adott hozzá a kampány. Az MSN-en, egy integrált csomag részeként, elsőként a Fanta számára készült saját ikoncsoport, háttérkép, avatár és animáció megjelenés, azaz wink.

A csomagot kiegészíti egy winkkészítő microsite is. Ezen a netezők saját fotójukat felhasználva készíthetnek animációt, amit továbbküldhetnek ismerőseiknek a Messengeren keresztül. A winkkészítő microsite a kampányhoz készült új Fanta márkaoldal szolgáltatásai közé épül be. Emellett a www.fanta.hu címen elérhető oldalon olyan további különleges tartalmakat találhatnak a látogatók, mint az interaktív képernyőkímélő, a fórumozáshoz, cseteléshez használható letölthető ikonok vagy a szórakoztató flash játékok.

Az MSN mellett futó támogató kommunikáció a csevegéshez és fórumozáshoz kapcsolódó linkgyűjtemények oldalán, valamint a korosztály körében népszerűbb fórumozós és chat oldalakon zajlik. A winkkészítő microsite-ot külön textlinkek és bannerhirdetések is népszerűsítik.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.