BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Windows Vista SP1: elkészült, de még nem elérhető

Bár a várakozásoknak megfelelően a Microsoft tegnap bejelentette az új operációs rendszer első javítócsomagjának elkészültét, az SP1 angol változata is csak márciustól lesz letölthető.

A tegnapi hírekkel ellentétben a Vista felhasználóknak még legalább egy hónapot kell várniuk az első javításokra. A magyar verzió pedig csak áprilisban érkezik, a tegnapi bejelentés tehát csak papíron jelentett változást, az SP1-et még a béta-tesztelők sem érhetik el.

A Windows Vista SP 1 bejelentésével egyszerre érkezett a Windows Server 2008 kiadásra jelölt változata is, melyet a bétatesztelők már tegnap óta elérhetnek, a Software Assurance, vagy Enterprise Agreement jogosultak pedig február 27-től tölthetnek le. A szélesebb vásárlói kör részére a Windows Server 2008 március 1-től lesz elérhető az árlistákon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.