BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Nagy meccs van a legjobb suli oldalon!

Még néhány nap és kihirdetik a február elején indult szakasz eredményét a www.legjobbsuli.hu oldal szerkesztői.

Kiélezett küzdelem folyik a Legbulisabb iskola cím megszerzéséért az élen és a harmadik helyen is.

Míg a januári fordulóban még 1600 szavazat elég volt a győzelemhez, most ez az eredmény (igaz, ez a futam már közel két hónapja tart) a huszonkettedik helyre lenne csak elég.

 Miközben az ország több mint 600 iskolája rendelkezik legalább egy szavazattal, az élen egy budapesti szakiskola és egy kisvárdai gimnázium fut versenyt, 24 ezret meghaladó szavazatszámmal.

Komoly csata van a harmadik helyért is egy győri és egy másik budapesti intézmény diákjai között. Ők 13 ezer pontnál tartottak az ünnepi hétvégén.

Mindennek igazán az év végi elszámolásnál lesz majd nagy jelentősége, amikor a győztes már nem csak 3 karton almachipset, vagy egy komolyabb hangtechnikai berendezést vihet majd haza.

Néhány nappal a március végi összesítés előtt naponta átlagosan 20 ezer szavazatot rögzít a versenynapló, de ez a szám addig várhatóan még tovább növekszik majd.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.