BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Simpsons, Szökés – Ingyenesen letölthető sorozatok a Hulun

Ma jelentette be indulását a Hulu.com. A videókönyvtárat üzemeltető weboldalon számtalan népszerű sorozatot epizódjain kívül egész estés mozifilmeket is ingyenesen megtekinthetnek az internetezők.

A Hulu.com nemrég új partnerségi megállapodásokat írt alá több jelentős tartalomszolgáltatóval. Így a weboldalról egyre több Warner-érdekeltségbe tartozó film tekinthető meg, de a látogatók az NHL, és az NBA legfontosabb mérkőzéseit is figyelemmel kísérhetik. A Hulun jelenleg 250 teljes filmsorozat tekinthető meg, többek között olyan népszerű programok is, mint a Simpson család, a Buffy, a Hivatal vagy a Szökés. Számos népszerű amerikai TV show-ból pedig rövid klipeket kínál a portál, a látogatók például csemegézhetnek a Saturday Night Live adásaiból is – írja a The Earth Times.

A TV sorozatok mellett a Hulu folymatosan bővíti egész estés játékfilm kínálatát is. Jelenleg is a videókönyvtár része például a Mulholland Drive, a Nagy Lebowski, és a Valaki forrón szereti. A Hulu célja, hogy minél több prémium minőségű videóanyagot juttasson el a felhasználókhoz legálisan. Ennek érdekében a weboldal jelenleg 50 televízió-, és kábelszolgáltatóval, illetve filmstúdióval működik együtt. A weblap a minőségi élmény érdekében nagy felbontásban, a teljes képernyős megjelenítés lehetőségével teszi közzé a videókat, amelyeket a felhasználók könnyen megoszthatnak egymással, illetve beágyazhatják más honlapokra is.

"A lenyűgöző tartalommennyiség, és a színvonalas felhasználói élmény egyedülálló kombinációja teszi egyedivé a Hulut, amely így lehetőséget ad arra, hogy visszacsábítsuk a nézőket" – vélte Jerry Zucker, az NBC TV társaság elnöke, aki szerint ezek a tulajdonságok vonzóvá teszik a Hulut a szórakoztatóipari brandek számára.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.