BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Warezesek: szorul a hurok!

Megint razziázott a rendőrség a Victor Hugo utcai szervertermekben, az asva.info szájt információi szerint ftp-szervereket kerestek, amelyekről az internetezők pénzért tölthettek le illegális tartalmakat, feltehetően filmek, zenék és szoftverek kalózmásolatait - írja az Index.

Az asva.info-nak nincs köze a szerzői jogok védelmével foglalkozó ASVA nevű szervezethez.

Az asva.info szerint a budapesti internetes központon áthaladó forgalomban is csökkent az adatforgalom a razzia ideje alatt, mert egy ideig leálltak a magyar ftp-szerverek.

A portál úgy tudja, a rendőrség gazdaságvédelmi osztálya a Sigmanet Kft. nevű cégtől vitt el két számítógépet a Proart jogvédő szervezet feljelentése alapján, és két konkrét IP-cím alapján találták meg a gépeket. Állítólag a Sigmanet Kft. viszonteladójáé volt a két gép, és ez a viszonteladó is valaki másnak értékesítette a tárhelyet és a hozzá tartozó internetelérést.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.