BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Firefox a legnépszerűbb böngésző Magyarországon

A Gemius S.A. április második hetére vonatkozó felmérése szerint a legnépszerűbb böngészőváltozat Magyarországon a Mozilla Firefox 2. A sikerhez a Mozilla Foundation munkatársa is gratulált.

Zbigniew Braniecki, a Mozilla Foundation munkatársa levélben gratulált Tímár Andrásnak, az FSF.hu Alapítvány Firefox honosításért felelős vezetőjének, kiemelve, hogy tudomása szerint Magyarország az első ország, ahol a nyílt forráskódú böngésző 2-es változata megelőzte minden riválisát – tudósít az SG.hu.

Bár a két legelterjedtebb Internet Explorer változat, a 6-os és a 7-es részesedését összesítve még mindig Internet Explorer-fölény van hazánkban, érdekes kép rajzolódik ki az elmúlt hónapok adatai alapján: az Internet Explorer 6 részesedése folyamatosan csökken, a Firefoxé és Internet Explorer 7-é nő, de az IE7 nem képes megközelíteni a Mozilla Firefox 2 részesedését, ami hosszabb távon a Mozilla Firefox termékcsalád győzelmét jelenti az Internet Explorerrel szemben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.