BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Itt a legújabb luxusmobil - Kézzel készül, rokokó stílusban

Emlékezetes, hogy a Vertu 2006 közepén jelentette be Constellation nevezetű mobilját, mely már jó ideje hazánkban is megvásárolható. Most ennek a készüléknek jelentek meg a legújabb változatai, melyek stílusjegyeik miatt a Vertu Constellation Rococo nevet kapták.

A Vertu tizedik születésnapjára készített új limitált széria egyediségét a különleges bőr hátlap adja, melyet természetesen kézzel készítenek, és amelyet virágminták díszítenek - rokokó stílusban. A több különböző színváltozatban érkező Vertu Constellation Rococo idén nyáron kerül majd forgalomba – írja a Terminál.hu.

A Vertu Constellation névre hallgató készülékek a gyártó angliai üzemében kézimunkával készülnek és a legdrágább változatot például negyvenöt darab, kézzel meghúzott mini csavar tartja össze. Ezen a csúcsmodellen gazdag aranydíszítésnek lehetünk tanúi, de ezen kívül bőrt és kerámiát is találhatunk a felhasznált anyagok között. A Vertu telefonok közös vonása a kisebb-nagyobb karcolásoknak könnyedén ellenálló, zafírkristály LCD borítás.

A legdrágább, 18 karátos aranyborítású és kerámia billentyűzetes Vertu Constellation ára átszámítva mintegy 4 millió forint. A legolcsóbb változat átszámítva mintegy 1 millió forintba kerül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.