BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Kicsi, okos, szépít és nem is drága

Az elektronikus eszközök gyártóinak fantáziája határtalan: a legújabb találmány a sminktükörrel kombinált memóriakárya-olvasó, amely alig több mint kétezer forintnak megfelelő összegért kapható.

A DTech műhelyéből kikerülő, egyszerűen csak USB Mirror Card Reader névre keresztelt eszköz összecsukott állapotban egy teljesen hétköznapi szépségápolási kelléknek tűnik, de kinyitásakor kiderül, hogy ennél több rejtőzik benne – írja a HardwareOC.

A tükör a klasszikus célokat szolgálja, a kütyü birtokosa ellenőrizheti benne sminkjének állapotát, esetleg igazíthat rajta, és még hosszasan sorolhatnánk, hogy mi mindenre használható egy tükör. Ami viszont ennél sokkal érdekesebb, az a fehér színben pompázó memóriakártya-olvasó, amely az M2, T-Flash, MicroSD, MiniSD, SDHC, SD, Memory Stick PRO / Duo / Pro Duo, MMC, MMC-II, RS MMC és MMC Plus adathordozók olvasását és írását teszi lehetővé.

A kék vagy szürke külsővel választható USB Mirror Card Reader ára 15 dollár, azaz nagyjából 2300 forint.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.