BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Samsung D880: két SIM kártya az új mobilban

A Samsung új készüléke, amely két SIM kártya befogadására is alkalmas, néhány hónappal ezelőtt tűnt fel Európában. Mostanra elkészült a térségben eladásra szánt verzió, amely 2 megapixeles kamerával, és erős akkumulátorral rendelkezik.

Néhány hónapja bukkant fel Európában a Samsung első dual SIM-es mobilja a D880. Az a készülék hivatalosan még csak a délkelet-ázsiai piacokra készült, így a nálunk látott példányai csupán "kalandozóknak" tekinthetők. Most viszont a koreai óriásvállalat elkészítette a valóban nekünk szánt, egyszerre két SIM-kártyát kezelő utódot, a Samsung D780 mobilt. A slider D880-nal ellentétben az új eszköz hagyományos candybar kialakítású – írja a Wapzóna.

A háromsávos GSM/EDGE technológiájú telefon 2,1 colos QVGA felbontású kijelzővel rendelkezik. CMOS kamerája 2 megapixeles. Adatátvitelre bluetooth 2.0 és USB 2.0 csatlakozással van lehetőség. Található benne FM rádió, MP3, WMA, eAAC+ formátumokat kezelő médialejátszó és microSD bővítő. Akkumulátora 1200 mAh kapacitású. Elsőként Oroszországban kerül forgalomba, várhatóan május elején, azt követően pedig Európa és a Közel-Kelet országaiban is kapható lesz, az ára azonban még ismeretlen.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.