BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tárlatvezetés mobillal

Mobiltelefonos tárlatvezetési megoldást fejlesztett ki a T-Mobile Magyarország, amelyet elsőként élesben a Műcsarnok Lipcse-jelenség kiállításán vezet be a szolgáltató.

Kapcsolja be mobiltelefonját! – ezzel a múzeumokban egyébként szokatlan felszólítással találkozhatnak a Műcsarnok legújabb, május 18-ig látható, a Lipcse-jelenség címet viselő kiállítására látogatók. A kiállítótérben a

T-Mobile virtuális tárlatvezetője egy megadott szám tárcsázása után a termekben látható alkotásokról további információkat ad a látogatóknak magyar és angol nyelven.

A rendszer ennél többet is kínál. Bluetooth-kapcsolattal egyéb vizuális élmény, háromdimenziós enteriőrkép, valamint a kiállító művészek további művei is megjeleníthetők a telefonok képernyőin. Tilo Baumgärtel Megafon című, több mint háromperces videomunkája is lejátszható és „elvihető” az arra alkalmas mobilokkal.

A bluetooth tartalom fogadása díjmentes, a tárlatvezetés minden hazai szolgáltató ügyfele számára elérhető, a szekciókat ismertető információs számot bármely belföldi mobil-előfizető a díjcsomagjának megfelelő díjazással, külföldről pedig a roamingtarifának megfelelően hívhatja. vg

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.