BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Amatőr versenysorozat

A Highland Golf Club & Academy a 2008-as golfszezonban hagyományteremtő jelleggel rendezi meg a hét állomásból álló amatőr Társasági Golf versenysorozatát. Révész Tamás a Highland ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a versenyre öt kategóriában lehet nevezni, és az egyes állomásokon elért helyezésekért a golfozók pontokat gyűjthetnek, és minden résztvevőnek esélye van arra, hogy a 10 millió forint értékű SsangYong terepjárót hazavigye. Ehhez nem kell mást tenni, „csak” megütni a hole-in-one-t (a 9-es pályaszakaszon egy ütésből a lyukba kell találni). Révész Zoltán szerint nem adják olyan könnyen ezt a terepjárót, mert tízezerből csupán egy ütés szokott elsőre betalálni, így a biztosítótársasággal karöltve majdnem az „esélytelenek nyugalmával” szemlélhetik a golfozókat. A golfoviba és -iskolába már hároméves kortól várják a gyermekeket, akik a három hónapos tanfolyam során egyszerű technikával, 28 alkalommal sajátítják el a golf alapjait.

A programot elvégző legtehetségesebb gyerekek versenyzőként ösztöndíjjal folytathatják a klubban az akadémiai képzést – mondta Révész Zoltán. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.