BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ilyen is van! Exkluzív military mobil – Nézze meg!

Egyedi külsővel és speciális tulajdonságokkal ellátott mobilt dob piacra hamarosan a Mobiado vállalat. A Professional CAMO nevű modellből összesen kétszáz darabot készítenek.

A kézzel festett terepszínű minták, az apró nyomógombok, a repülőgépek készítésénél is használt alumínium alapanyag és a zömök forma már első ránézésre érdekessé teszi az eszközt. A billentyűzet gombjai rozsdamentes acélból készültek az előlap pedig polimer alapú, gyémántporral erősített bevonatot kapott – írja a Wapzona.hu.

A készülék 1,3 megapixeles kamerát tartalmaz, belső memóriája 32 Megabájt, ami az 512 megabájtos kísérő kártyával rögtön bővíthető. A Mobiado természetesen XHTML, és Wap böngészőt is beépített, az adatátvitelről pedig Bluetooth, és mini USB adapter is gondoskodik.

A Professional CAMO valóban exkluzívnak tekinthető, hiszen a gyártó tájékoztatása szerint mindössze kétszáz darabot készítenek el, és az egyedi festésnek köszönhetően nem lesz két egyforma készülék.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.