BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megőrülünk a közösségi oldalakért

Magyarország a második legaktívabb a résztvevő országok közül a közösségi site-okon való aktivitás tekintetében – derül ki a Universal McCann egész világot átfogó kutatásából.

A 29 országban, 17 000 internet használó bevonásával készített felmérés szerint hazánkban a netezők 79,9% készítette már el a profilját közösségi portálon, ennél többen csak a Fülöp szigeteken tették ezt (83,1%).

Magyarország 4,5%-kal felülmúlja a világátlagot a világhálón lévő videók megtekintésével is, blogolvasásban azonban közel 20 %-kal elmaradunk az átlagtól. Feltételezhető azonban, hogy Magyarországon is magasabb ez a szám, csak sok blogot az olvasók nem feltétlenül blogként azonosítanak.

Tartalom-megosztás tekintetében 31,8%-kal hátulról a harmadik helyen állunk jelentősen alulmúlva olyan környező országokat, mint Lengyelország, Csehország vagy Románia.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.