BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Napster: a legnagyobb mp3 készlet, másolásvédelem nélkül

A népszerű portálon immár több mint 6 millió MP3 formátumú zeneszám vásárolható meg, másolásvédelem nélkül. A cég szerint ezzel a Napster lett a legnagyobb zenekínálatot felmutató online zenebolt.

"Az, hogy idáig jutottunk, nagy siker a számunkra. Ezzel a lépéssel egy olyan klub tagjai lettünk, amely nem csak nekünk, de a teljes digitális zeneipar számára is nagyon fontos" - hangsúlyozta Chris Gorog, a Napster vezérigazgatója. A vállalat azt állítja, máris az övék a piacon a legnagyobb MP3 katalógus. Az online áruházban ugyanis kétszer annyi MP3 formátumú dal található, mint más webboltokban.

A megvásárolható zeneszámok ára átlagosan 0,99 dollár, míg a komplett albumok 9,99 dolláros áron vásárolhatók meg. Mindegyik MP3 formátumú mű 256 kbps-os. A cég korábban csak digitális másolásvédelemmel ellátott Windows Media Audio (WMA) formátumú dalt árult – írja az SG.hu

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.