BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Fradi-Békéscsaba: szurkolói diszkrimináció - komoly büntetés

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén a Soproni Liga, az NB II és a női bajnokságok aktuális találkozói kapcsán hozott határozatokat.

A bizottság a Ferencváros - Békéscsaba mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt diszkriminatív megnyilvánulások miatt a Békéscsabát 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, valamint arra, hogy a következő hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött rendezze meg - utóbbi végrehajtását azonban a 2008. szeptember 15-ig felfüggesztette.

Az ESMTK - Tököl mérkőzésen a hazai szurkolók részéről történt súlyos rendzavarások miatt a testület az ESMTK-t, - mint visszaesőt – arra kötelezte, hogy a következő két hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött játssza le, valamint ezekre a találkozókra szövetségi ellenőr fogadását és az eljárás költségeinek viselését is előírta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.