BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Valkó Eszter új műsort vezet október 1-től az RTL Klubon

Október 1-től új játékshow indul az RTL Klubon „Nyerő 8” címmel. A három játékmester, Valkó Eszter, Beszeda Gábor és Szakál Miklós minden hétköznap a déli híradó előtt 8 percben fejtörőkkel és készpénznyereménnyel várja a nézőket.

A játékshow új díszletben és új feladványokkal, de a kedvelt régi csapattal jelentkezik majd. A játékok négy éves fennállása alatt a játékmesterek eddig már közel 900 millió forintot, valamint egy autót és egyéb tárgynyereményeket osztottak ki a telefonálók között.

"Külön öröm a számunkra, hogy éppen akkor indíthatunk új játékot, amikor a „Reggeli 200 ezres játék” harmadik születésnapját ünnepeljük. Október 3-án, pénteken a Reggeliben kerek egymillió forintra emeljük majd a nyereményt, hogy igazán emlékezetes születésnap legyen a harmadik! Remélem jó helyre kerül majd a nyeremény, bár nem hiszem, hogy volna valaki, aki ne örülne egy ekkora összegnek! Az a legjobb az egészben, hogy a mi születésnapunkon mi adhatunk ajándékot” – mondja Valkó Eszter.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.