BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ezerlakásos beruházás indul a Soroksári-Duna-ágban

Nemhogy leállna vagy halasztana, inkább nagy ütemben folytatja magyarországi beruházásait a GB Európa Ingatlan Kft. – közölte lapunkkal Israel Ben Yakar alapító ügyvezető igazgató.

A vezető másik érdekeltsége, a D&B Real Estate Kft. ez év őszén azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy 59 millió euróért megvásárolta a spanyol Fadesa budapesti nagyprojektjét, a 3000 lakásos Danubio Parkot.

A cégvezető most elmondta: a GB Európa ezerlakásos beruházást indít a Soroksári-Duna-ágban, ezenkívül a XVI. kerületben is új lakóparkot készítenek elő. Fontos fejlemény még, hogy – megunva a fővállalkozókkal való hadakozást – a társaság közel egy éve önálló kivitelező vállalatot alapított, amely csak az anyacégnek dolgozik.

A Soroksári-Duna-ágban, a Haraszti út mentén egy 6,5 hektáros területet vásárolt meg 5,5 millió euróért.

A cikk teljes terjedelmében csak előfizetőink számára elérhető. A cikket - az összes mai cikkel együtt - egy emelt díjú SMS elküldésével olvashatja el.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.