BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Optimista a MySpace vezére

A News Corp tulajdonában lévő MySpace közösségi weboldal képes arra, hogy növelje reklámbevételeit 2009-ben - hangzott el egy videó konferencián Los Angelesben.

Bevételeink és a nyereségünk kiemelkedő, melyek a gyenge gazdaság ellenére is tovább tudnak emelkedni – állítja a cég vezérigazgatója Chris DeWolfe.

Semmi olyat nem látunk, ami miatt ne tudnánk tovább növelni a teljesítményünket - mutatott rá az előző negyedévben, a tavalyi év hasonló időszakához képest tapasztalt 18 százalékos árbevétel emelkedésre a társaság vezetője – jelenti a CNet.

Úgy látjuk, hogy nagyon sok cég csoportosítja át költségvetését az offline médiáról az online médiára, ami nagyon jó nekünk. A MySpace a reklámbevételekből tartja fenn magát, miközben a felhasználóknak helyet biztosít arra, hogy videókat, zenéket vagy éppen írásokat töltsenek fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.