BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csapatot bővít a hazai Vodafone

A tervezett 700 fős létszám több mint a harmadát már felvette Budapestre telepített globális pénzügyi központjába a Vodafone – mondta Beck György, a magyarországi leányvállalat vezérigazgatója. Mint ismert, a brit mobilszolgáltató a közelmúltban döntött erről a beruházásról.

A társaság éppen tíz éve, harmadik szolgáltatóként lépett a magyarországi mobilpiacra, de az itteni befektetése volt az első a kelet-közép-európai régióban, csak utána következtek a térség más országai. Az eltelt idő alatt összesen 500 milliárd forintnyi befektetést hajtott végre, 2,65 millió ügyfelet szerzett, részesedése a mobilinternet adatforgalmában eléri a 33 százalékot. „Vízilabdás hasonlattal élve az első negyed után elégedett vagyok a csapat teljesítményével” – összegezte az évtized főbb mutatóit a vezérigazgató.

Ma Magyarországon konszenzus van abban, hogy az internet terjesztése kulcskérdés. Nem kell sok ahhoz, hogy abban is konszenzus alakuljon ki: ez a mobilmegoldásokkal érhető el a leggyorsabban és a leghatékonyabban – húzta alá Beck György.

Az idei a fejlesztések éve a Vodafone-nál, a cég 500 millió forint beruházással létrehozta 300 főt foglalkoztató miskolci ügyfélszolgálati központját a már említett globális pénzügyi központ fejlesztése mellett. Mindezek nyomán a társaság jelenleg 1400 fős létszáma az év végére várhatóan megközelíti a kétezret. VG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.