BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hajtóműteszt a NASA-val

A GE és a NASA összesen hat különböző forgólapátszettet próbál ki a NASA szélcsatornáiban, ebből öt modern konstrukció lesz

A magyarországi szervizközponttal is rendelkező Jenbacher gázmotorok jövőjét biztosítja a GE Energy új technológiai centruma. Az ausztriai Jenbachban lévő komplexumban ötmillió euróból létrehozott gázmotor-szervizelő műszaki centrum, valamint az egyedi módszerrel kialakított összeszerelő sor meggyorsítja az áramtermelő gázmotorok összeszerelését, és nagyban javítja a gépek minőségét is.

A beruházással a GE a Jenbacher gázmotorok iránti bővülő keresletet kívánja kielégíteni. A GE Energy Magyarországon is erősíti jelenlétét: veresegyházi gyárában működik a gázmotorokat szervizelő Jenbacher Services üzletág. A gyár 2007 óta négyféle Jenbacher gázmotorhoz szerel össze konténereket.

A GE 2003-ban vásárolta fel az Ausztriában található jenbachi gázmotorgyárat, ehhez mintegy 125 millió eurós beruházással felépített egy új gyártócsarnokot. További fejlesztéseinek része a fenti innovatív összeszerelő sor és a technológiai centrum is.

További részletek a holnapi Világgazdaság Energia mellékletében

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.