BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Képzéssel a versenyképességért! De milyennel?

Az idei évben rengeteg vállalkozásnál a válságkezelési intézkedések költségcsökkentést eszközlő lépései között elsőként a munkaerőhöz kapcsolódó költségeket, így értelemszerűen a képzésre fordított összegeket is visszafogták.

Számos cég képzési büdzséje jelenleg nulla, miközben tanulmányok százai, kutatások tömkelege bizonyítja, hogy a versenyképesség egyik legfontosabb segítője a jól képzett munkaerő-állomány. Idén nyáron módosult – jelentősen szigorodott – a szakképzési hozzájárulás rendszere, amely jónéhány cégnek az egyetlen lehetőséget biztosította idén a képzésre, oktatásra. Ezen kormányzati intézkedés hatására sokak esélye is elveszett a munkaerő-fejlesztésre.

Ön hallott e jogszabályváltozásról? Mert rengeteg vállalkozásvezető és HR-es sajnos még most sincs tisztában azzal, hogy mit is eredményezhet ez a jövő évre tervezett képzései vonatkozásában.

De akkor mi lesz jövőre? Megszűnnek a képzések? Vagy csak átstrukturálódnak? Felértékelődik a hatékonyság a személyzetfejlesztés területén is? Mérni kezdik azt, amit eddig nem tettek? Nem csak az ár, hanem a minőség is döntővé válik?

A DGS Global Research 10 napos villámkutatása a képzések tervezését segíti.

Önnek miért éri meg 8 percet rászánni a kérdőív kitöltésére? Nem csupán az értékes nyereményekért (pl. szerencsés nyertesként ingyen részt vehet a 2009. novemberi TEHETSÉGMENEDZSMENT KONFERENCIÁN), hanem azért, mert hozzájuthat INGYEN november 24-ig a cégek képzési elképzeléseihez, s így megtudhatja, hogy lemarad-e a versenyben a munkaerő-fejlesztés terén vagy sem!

Ha információt szeretne, vegyen részt Ön is a kutatásban, mely önkéntes és díjmentes. A felmérés itt érhető el!

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.