BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Topmunkahelyek 2009

A Világgazdaság–Hewitt Legjobb Munkahely Felmérés idei nyertesei ma kapják meg a legkiválóbb foglalkoztatóknak járó elismerést.

Nagyvállalat kategóriában az Ericsson Magyarország lett az első helyezett, a 250–1000 fő közötti foglalkoztatók között az FGSZ Földgázszállító Zrt. győzött, míg a 250 fő alatti kategória nyertese a Kulcs-Soft Nyrt. lett.

A felmérésben részt vevő közel 150 vállalat majdnem 30 ezer dolgozója legpozitívabban a munkakörnyezetéről, kollégáiról és főnökéről nyilatkozott. Panaszkodtak viszont a javadalmazásuk miatt, főleg, hogy nem a tényleges teljesítményük alapján kapnak kompenzációt.

Kritikával illették a karrierlehetőségeket is. Rossz hír, hogy tízből hat hazai munkavállaló gondolja úgy, hogy az idén még korántsem leszünk túl a válságon. S bizony a vezetők sem optimisták: közülük majdnem minden második számol azzal, hogy a következő három évben karcsúsítania kell a vállalatán belül.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.