BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Csányi és Hernádi a Financial Times Top50-ben

Ők is befolyásos szerepet játszanak saját térségük gazdasági teljesítményének az alakításában

Két meghatározó magyarországi cég egy-egy vezetője is szerepel a Financial Times 50-es, a fejlődő piacokat képviselő üzleti vezetőket szerepeltető toplistáján. Csányi Sándor, az OTP, illetve Hernádi Zsolt, a MOL elnöke kapott helyet a listán, amelyre azok a gazdasági vezetők kerültek, akik  térségük gazdasági teljesítményének alakításában befolyásos szerepet játszottak.

A listán egyébként összesen csak három nő szerepel, s még ennél is alulreprezentáltabbak a fiatalok, csak két negyven év alatti üzletember kapott helyet a listán;  Hernádi a maga 49 évével a fiatalabbak közé tartozik.

Térségünkből tízen vannak a listán, amelyen a legtöbben -v 21-en - az ázsiai országokat képviselik. Az ágazatok közül a pénzügyi és az energiaipar meghatározó vezetői közül került fel a legtöbb a toplistára: 14, illetve 11. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.