BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Íme, a Nokia-Microsoft összefogás első eredménye

A Nokia és a Microsoft ma bemutatta azt a mobiltelefon szoftvert, amelyet a két cég közösen fejlesztett ki.

A Communicator Mobile a két vállalat 2009 augusztusa óta tartó együttműködésének eredménye. Az alkalmazást egyelőre a Nokia E52 és E72 készülékek tulajdonosai tölthetik le a Nokia Ovi Store-jából – jelenti a Reuters.

A program elsősorban az ismerősök közötti kapcsolattartást könnyíti meg. Segítségével a felhasználók láthatják, elérhetőek-e kollégáik és egy gombnyomással vehetik fel velük a kapcsolatot instant messenger, e-mail, sms vagy telefonhívás segítségével. A neveket és a status jelzéseket a szoftver közvetlenül integrálja a telefon kapcsolati nyilvántartásában.

A finn mobilóriás és a Microsoft 2009 augusztusában fogott össze és a Communicator Mobile az első közös termékük. A tervek szerint még ebben az évben piacra dobják azokat a Nokia telefonokat, amelyeken Microsoft Office alkalmazások futnak.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.