BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ötven millió euróval emelték meg a Mol rulírozó hitelét

Ötven millió euróval, 500 millió euróra emelték a Mol Nyrt. szeptember elején aláírt rulírozó hitelét, a hitelszerződés minden egyéb feltétele változatlan - közölte a társaság csütörtökön.

A Mol Nyrt. a 450 millió euró összegű rulírozó hitelszerződést szeptember 10-én írta alá. A kölcsön az ez év október 2-án lejáró, 525 millió euró összegű rulírozó hitelkeret refinanszírozására szolgál.

A tranzakció részeként a refinanszírozás biztosítására a múlt év novemberében kötött, 18 plusz 6 hónapos futamidejű Forward Start hitelt törölték. A Forward Start hitelnél kedvezőbb feltételű új szerződés megkötését a stabilizálódó kereskedelmi banki környezet és a Mol ratingjének javulása tette lehetővé - közölte korábban a Mol. A hitel 3 éves futamidejű, amely további 1 évre meghosszabbítható.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.