BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új origós mobilportál a Telekomtól

Hamarosan új mobilportál indul m.origo.hu címen, amely a T-Mobile-előfizetők számára böngésző kezdőlapként beállított t-zones és web’n’walk oldalakat váltja fel. „Vállalatunk ezzel a fejlesztéssel újabb lépést tett, hogy a korábban meghirdetett három képernyős stratégiánk mentén a képernyők átjárhatóságát megteremtve a hagyományos vezetékes és mobilszolgáltatóból infokommunikációs és szórakoztatótársasággá váljunk” – mondja Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója.

Az m.origo.hu címlapján hasznos szolgáltatások, többek között időjárás, tévé- és moziműsor, tőzsdei és devizaárfolyamok, menetrendek is megtalálhatók lesznek, amelyek elrendezését a felhasználói igények szerint egyénileg is testre lehet szabni. A felület olyan menüpontot is tartalmaz majd, amely az aktuális T-Mobile- és T-Home-ajánlatokat, a kiemelt szolgáltatások ismertetését adja, valamint a T-Mobile-előfizetők számára kínál segítséget egyes ügyfélszolgálati funkciók és szolgáltatások használatához. A portálon emellett az Origo hírtartalmai, az iWiW, a Freemail és a Google kereső is elérhető lesz.

Az új mobilportál december 1-jétől a T-Mobile-előfizetők számára a Magyar Telekomtól vásárolt mobiltelefonokon alapértelmezett böngésző kezdőlapként válik elérhetővé, de a többi magyarországi mobilszolgáltató ügyfelei számára is látható lesz. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.