BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Minőségi díjas magyar éttermek és szállodák

Tavaly kilenc szálloda és négy étterem nyerte el első alkalommal a Magyar Turizmus Minőségi Díjat, 18 szálloda és három étterem pedig már második alkalommal pályázott sikeresen a díj meghosszabbítására – mondta a nyerteseket bemutató tájékoztatón Trencsényi Mariann, a Magyar Turizmus Minőségi Díj projektigazgatója. Közölte: a díj három évig érvényes, ez alatt az idő alatt bármikor ellenőrizhető, és a szolgáltatási színvonal romlása esetén visszavonható. Ez eddig öt alkalommal történt meg.

A díjat 2006-ban vezették be a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával. Az indulás óta 142 szolgáltató pályázott, közülük 121 kapta meg az elismerést.

A 2010-es díjat a herceghalmi Abacus Business & Wellness Hotel, a hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua, a budapesti Expo Congress Hotel, a telki Globall Football Park és Sporthotel, az egri Hunguest Hotel Flóra, a lillafüredi Hunguest Hotel Palota, a fővárosi Opera Garden Hotel & Apartments, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa, valamint a Szilvásváradi Szalajka Liget Hotel és Apartmanházak nyerte. Az éttermek közül a budapesti Borssó Bistro, a Tercia Fertőendréd Étterem, a soproni Tercia Hubertus Étterem és a Tercia Kópháza Étterem részesült az elismerésben. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.