BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elektronikus pólót fejlesztettek konditermi edzésekhez

Minden, a testedzésben egy kicsit is jártas ember tudja, hogy az életkortól függő pulzusszámhatárokat be kell tartani, ha eredményt akarunk elérni: zsírt égetni vagy izmot építeni. Ezek használata azonban körülményes: futógépen az érintkezők megfogásával kiesünk a futás ritmusából, a derékra illeszthető mérők pedig könnyen elveszíthetők.

Nemrég azonban megoldás született a problémára, méghozzá nem is akármilyen – olvasható a terminal.hun. Az Under Armour E39 elnevezést kapott póló már „beépítetten” tartalmaz egy háromtengelyes gyorsulásmérővel rendelkező érzékelőt, processzort és két gigabyte-nyi tárhelyet. A rendszer alkalmas a sportoló teljesítményének mérésére, például a szívverés ritmusának vagy a légzésnek a megfigyelésére. Az eltárolt adatok kielemzésével pedig kideríthető, mit nem csináltunk jól az edzések során, mikor estünk ki a ritmusból. Ehhez pedig még vezetékre sincs szükség: az eszköz bluetoothon keresztül csatlakozik telefonokhoz, számítógépekhez, tabletekhez. VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.