BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Szótárszerver készült vállalatoknak

Nagyvállalatoknak és kkv-knak egyaránt alkalmas webes megoldást fejlesztett a MorphoLogic Kft. Prószéky Gábor, a társaság ügyvezetője elmondta: régi technikai problémát sikerült ezzel megoldani a több száz munkaállomásos vállalati környezetekben. A jövőben az alkalmazottak az igény szerinti e-szótár-csomagot intraneten keresztül, a cég központi szerveréről is elérhetik.

A cég testvérvállalatánál, a MorphoLogic Lokalizáció Kft.-nél pedig a napokban zárult le egy 77 millió forintos projekt. Az Enterprise Language Manage-ment System nevű fejlesztés az itthon legelterjedtebb SAP vállalatirányítási rendszer lokalizációs problémáit oldja meg. Az ezekben a rendszerekben fellelhető egyéni fejlesztések fordítása a nyelvi hozzáértés mellett különleges technikai tudást is igényel. Ilyennel kevesen rendelkeznek a világon, így ezen a területen külföldi üzletre is számít a MorphoLogic. S. Gy.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.