BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A kétdimenziós kódok egyre népszerűbbek

Változás A címkenyomtatók vásárlásakor egyre inkább jellemző szempont a kétdimenziós kódok – például a QR (quick response, azaz gyors válasz) – alkalmazása – derül ki a Vonalkód Centrum értékesítési tapasztalataiból.

A válság hatására erős költségcsökkentési nyomás nehezedik a gyártó, logisztikai és kereskedelmi vállalatokra, amelyek a címkenyomtatás fő használói. A folyamatos termelés feltételeit azonban csak megbízható készülékekkel, olcsón és gyorsan rendelkezésre álló kopó alkatrészekkel, valamint kellő szintű szaktudással lehet megteremteni – állítják a cég szakértői.

Megfigyelhető az is, hogy a felhasználók egyre inkább számításba veszik a kétdimenziós kódok alkalmazását, melynek hátterében a leolvasásukra alkalmas mobiltelefonok elterjedése állhat. Az ilyen kódok szkennelésének feltétele a jó minőségű nyomat, ennek előállításához nagy felbontású, precíz berendezés szükséges.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.