BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

900-as frekvencia:bírósághoz fordul a Magyar Telekom

A Magyar Telekom bírósághoz fordult, és a 900 megahertzes (MHz) frekvenciasávon nyújtható rádió-távközlési szolgáltatáshoz kapcsolódó frekvenciahasználati jogosultságot lezáró határozat felülvizsgálatát kéri – közölte tegnap a társaság. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szintén hétfÕn közölte, hogy elnökhelyettese, Mátrai Gábor a másodfokú eljárásban helybenhagyta a hatóság korábbi döntését a 900 megahertzes frekvenciaárverés eredményérÕl, ennek értelmében az eddig háromszereplÕs mobilpiacra új szolgáltató, a Magyar Posta Zrt.-Magyar Fejlesztési Bank Invest Zrt.-Magyar Villamos MÛvek Zrt. konzorciuma léphet.

A Magyar Telekom szerint az árverési eljárásban és a határozatban jogi hibák vannak, amelyekre tekintettel egyebek mellett azt kéri, hogy függeszszék fel a határozat végrehajtását, illetve helyezzék hatályon kívül a konzorciumot árverési nyertessé nyilvánító rendelkezést. n MTI-Eco

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.