BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Személyre szabható vásárlás okostelefonon

Fejlesztés Valós idejű, egyénre szabott vásárlói ajánlatok készíthetők okostelefonra annak a szoftvernek a segítségével amelyet a napokban dobott piacra az SAP. Az alkalmazást tesztelő kereskedők az átlagos fogyasztói kosár 15 százalékos bővülését tapasztalták.

Az alkalmazás több más ágazatban, így a tömegközlekedésben vagy a bankszektorban is használható. Az előbbire példa egy kanadai tömegközlekedési vállalat, ahol már használják.

A rendszer a következőképpen működik, amint a vásárló belép a boltba, az okostelefonjára korábban letöltött alkalmazás üdvözli őt. Megmutatja az előzőleg összeállított bevásárlólistát, vagy a bolt kínálatában szereplő új termékeket, amelyeket az okostelefon által beolvasott termékkódok alapján azonosít.

A vevőnek egyéni szokásaival összhangban álló akciós árucikkeket is ajánl, akár a listán lévők helyett is, aki az alkalmazás segítségével megnézheti más vásárlók véleményét a termékekkel kapcsolatban.

Ahogy a vásárló kilép az üzletből, az új ügyféladatok elmentődnek, illetve felhasználhatóak lesznek a következő tranzakciónál is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.