BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Regionális központot hoz hazánkba a Konica

BERUHÁZÁS A kiszolgálási színvonal javulását, és költségei csökkenését várja új, Pátyon kialakított regionális disztribúciós központjától a Konica Minolta. Az iroda- és nyomdatechnikai berendezéseket gyártó vállalat a 10 millió eurós beruházással megvalósított egységből a tervek szerint 2013 harmadik negyedévétől már 15 országot lát el. A központban – amit egyébként a cég stratégiai partnere, a Kühne+Nagel üzemeltet – kezdetben 30 fő dolgozhat, a jövőben fokozatosan egyre több tevékenységet végeznének az egységben, így a következő években az alkalmazottak száma is emelkedhet – jelezte sajtótájékoztatóján Ken Osuga, a Konica Minolta Europe elnöke.

A társaság egy regionális központot is kialakít az országban. Összesen három ilyen centrumot hoz létre a cég Kelet-Közép-Európában, hazánk mellett Lengyelországban és Csehországban is egyet-egyet, a legtöbb államot, szám szerint tizenegyet azonban innen szolgálják majd ki. A lengyel központ hét, a cseh egység pedig három országért felel a jövőben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.